Hyrbil Oviedo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Oviedo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Oviedo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Oviedo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Oviedo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Oviedo guide

Biluthyrning Oviedo
Hyrbil Oviedo

Oviedo är huvudstad i den norra spanska regionen Asturien. Staden ligger mellan floderna Nalón och Nora, och har ca. 225.000 invånare (2010). Oviedo, tillsammans med de närliggande städerna Gijón och Avilés en av Spaniens största och viktigaste industriområden.

Enligt traditionen överlämnade Oviedo ska grundades av två munkar i 761 Det är dock funnit bevis tyder på att människor har bott här redan under antiken.

Oviedo har många arkitektoniska sevärdheter att erbjuda. Främst bland dessa är den magnifika katedralen ”San Salvador” från 1288. Rester av en äldre katedralen 800S placerade inne i byggnaden, och hela komplexet är en UNESCO: s världsarvslista. Det finns också flera andra intressanta kyrkor i Oviedo, inklusive ”Låt Balesquida” kapell 1200-talet och ”Basilica de San Julian de los Prados.” Dessutom nämnde klostret ”San Vicente” från 700s. Här finns den arkeologiska museet i Asturien.

Annars finns det också en del anmärkningsvärda icke-religiösa byggnader i staden – inklusive paviljongen ”Santa Maria del Naranco” (ursprungligen en del av ett palats komplex från 800-talet), fontänen ”La Foncalada” (också från 800-talet), City Hall (”Casa Consistoral ”) från 1662 och Gamla torget” El Fontan ”, som byggdes om tiden av rådhuset.

Den närmaste flygplatsen är Asturias flygplats, som ligger 47 km nordväst om Oviedo.