Hyrbil Palanga

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Litauen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Palanga

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Palanga

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Palanga genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Palanga. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Palanga guide

Biluthyrning Palanga
Hyrbil Palanga

Kuststaden Palanga ligger väster om Litauen – lite norr om Klaipeda – och har cirka 20.000 invånare (2011).Palanga är en av Litauens mest besökta turistmål, särskilt för de som söker sol, hav och strand semester. Palanga består av fem tidigare mindre fiskebyar som har slagits samman till en stad. Det finns många hotell och flera campingplatser i och runt staden.

Verksamhet bygger främst på turism. Dessutom en relativt stor oljehamn Būtingė. Palanga Litauen kallas ofta ”sommarhuvudstad”. Byggnaderna är koncentrerade längs en två kilometer lång huvudgatan som löper inåt landet från en pir sticker ut i Östersjön. Stranden –   vilket är 25 mil lång – anses av många som den bästa litauiska.En del av stranden är märkt med ”Blå Flagg”, vilket tyder på rent vatten och säker vatten.

Den mest attraktiva delen av stranden ligger nära Botaniska trädgården, som ofta är värd konserter och fester stranden för ungdomar – särskilt på sommaren.

För andra platser i Palanga, nämnde stadens Amber Museum. Detta är ett populärt turistmål och ligger i den vackra renässansslott ”Tyszkiewicz” från 1897. Även den katolska kyrkan St Mary i 1906 – med dess 76 meter höga tornet –   är en av stadens sevärdheter.Dessutom litauiska äldsta apotek i centrum av staden Palanga, som bildades i mitten av 1850-talet.

Palanga International Airport ligger 7 miles norr om centrum, är det Litauens tredje största flygplats.