Hyrbil Paris Charles de Gaulle Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Paris Charles de Gaulle Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Paris Charles de Gaulle Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Paris Charles de Gaulle Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Paris Charles de Gaulle Flygplats guide

Biluthyrning Paris Charles de Gaulle Flygplats
Hyrbil Paris Charles de Gaulle Flygplats

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) – Aéroport Paris Roissy Charles de Gaulle – Frankrikes största och mest trafikerade flygplats. Det ligger ca 25 km nordost om Paris centrum, som betjänar nästan 60 miljoner passagerare per år.

Paris Charles de Gaulle Airport är inte bara i Frankrike, utan en av Europas mest trafikerade flygplatser. Härifrån finns det reguljära flygningar till flera destinationer i hela världen.

Flygplatsen täcker ett stort område och omfattar de tre viktigaste terminaler med Terminal 2 är indelat i sju ”sektioner” med varje avgångshall. Detta innebär att det kan verka lite förvirrande.

Det enklaste sättet att komma till Paris är att ta tåget som går från terminal 2 och 3 Från Terminal 1, måste en först ta en buss till terminal 2 eller 3 Naturligtvis finns det också ett antal bussar från flygplatsen – eller så kan du använda taxi.

Om du vill hyra en bil i Paris kan man välja mellan internationella biluthyrningsfirmor som Avis, Europcar, Hertz, National och Sixt. Dessa har sina filialer på flygplatsen.

Det finns flera restauranger och en mängd butiker och annan service på flygplatsen – inklusive leksaker och spel, skönhetssalonger mm Dessutom en stor flygplats som Paris Charles de Gaulle uppenbarligen utmärkta konferensfaciliteter med all nödvändig teknisk utrustning.

Om du vill att din vistelse på eller nära flygplatsen, det finns massor av hotell att välja mellan.