Hyrbil Pärnu

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Estland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Pärnu

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Pärnu

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Pärnu genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Pärnu. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Pärnu guide

Biluthyrning Pärnu
Hyrbil Pärnu

Pärnu, som på tyska kallas Pernau, är en av Estlands viktigaste städer. Det ligger ca. 110 km söder om huvudstaden Tallinn – Rigabukten – och har cirka 45.000 invånare (2010).

Genom centrum kör Pärnu flod, som tillsammans med sitt strategiska läge vid kusten gjorde Pärnu en viktig hamnstad – känd för sin kvalitet, isfri hamn.

Under medeltiden Pärnu relaterade till Hansa-associerad, och handeln har varit centralt för stadens verksamhet ända fram till nutid. Idag räcker Pärnu mest känd som en populär bad-och kurort. Det kallas ofta för ”Estlands sommarhuvudstad.”

Bland sevärdheterna finner vi flera historiska och arkitektoniska pärlor. Bland dessa är Röda tornet – som är den återstående rest av den medeltida fästningen Pärnu. Detta var på 1300-talet en del av ett försvarssystem med en serie av torn som omgav staden.

En annan populär attraktion är den berömda gyttjebad (som nu även omfattar ett spa). Den byggdes 1927 i nyklassicistisk stil fasad som påminner om ett grekiskt tempel.

Annars Pärnu Estland viktigaste festivalen, och kultur och nattliv är stort och varierat. Den vackra strandpromenaden – Pärnu Beach Boardwalk – är en populär mötesplats under sommarmånaderna. Den inbjudande badstrand är kvalitet stämplat med blå flagga och anses vara en av Estlands bästa.

Den närmaste flygplatsen är Pärnu flygplats, som ligger ca. 4 km nordväst om staden.