Hyrbil Penang Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Penang Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Penang Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Penang Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Penang Flygplats guide

Biluthyrning Penang Flygplats
Hyrbil Penang Flygplats

Penang International Airport (PEN) – tidigare känd som Bayan Lepas International – Beläget i Bayan Lepas distriktet i Malaysia, nämligen 16 km söder om delstaten Penangs huvudstad George Town.

Penang International Airport är den största flygplatsen för den norra delen av Malaysia – Och har regelbundna rutter förbindelser till de flesta större städer i Sydostasien.Omkring 4 miljoner passagerare serveras årligen här. Flera asiatiska lågprisbolag använder denna flygplats. En betydande ökning av trafiken under de senaste åren har inneburit att det nu finns planer på en kraftig utbyggnad, inklusive kommer att byggas en andra landningsbana.

Att ta sig från flygplatsen till andra platser i Penang (t.ex. huvudstaden George Town), kan man ta en buss eller taxi. Om du vill hyra en bil, har ett antal internationella organ biluthyrning sina kontor på flygplatsen –   t.ex.Avis, Budget, Hertz, Sixt.

De offentliga lokaler är bra på Penang Airport. Utöver banken (med valuta tjänster) och flera bankomater, finns det flera restauranger och caféer – och taxfreebutik, souvenirbutiker, flera kiosker och apotek.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns flera boende inom en radie av ca. 5 km.