Hyrbil Perth Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Perth Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Perth Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Perth Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Perth Flygplats guide

Biluthyrning Perth Flygplats
Hyrbil Perth Flygplats

Perth flygplats (PER) är Australiens 4. mest trafikerade flygplats och västra Australien största.Flygplatsen, som tjänar cirka 9 miljoner passagerare per år, har totalt 3 terminaler – en internationell och två som används för inrikesflyg. Den internationella terminalen är 19 km öster om Perth centrum.Det finns gratis buss från den internationella terminalen till de två inhemska terminalerna, är avståndet relativt stor.

Perth flygplats betjänar 27 flygbolag har direktflyg till 77 destinationer – inklusive Hong Kong, Dubai , Singapore, Johannesburg och Bangkok (Nov.2011). För att komma till Perth centrum från flygplatsen kan man ta en buss eller taxi. Bussen avgår dock från inhemska terminaler.

Ett bra alternativ är att hyra en bil i Perth, och på flygplatsen finns ett antal välrenommerade biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Europcar, Hertz och sparsamt.

Perth flygplats erbjuder besökarna bekvämligheter som trådlöst internet (WiFi), taxfree butik, olika affärer i kläder, skor och tillbehör, Travelex (med valutaväxling), en mängd restauranger / caféer / barer samt kort och lång sikt. Det finns flera hotell i närområdet.