Hyrbil Pittsburg

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Pittsburg

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Pittsburg

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Pittsburg genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Pittsburg. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Pittsburg guide

Biluthyrning Pittsburg
Hyrbil Pittsburg

Pittsburgh ligger i den amerikanska delstaten Pennsylvania, och är en stad med cirka 320.000 invånare (2010). Två floder flyter samman i mitten (Allegheny och Monongahela) för att bilda stora Ohiofloden. Pittsburghs flodhamn är en av USA: s viktigaste.

Pittsburgh distrikt har under 200 år varit en av de viktigaste när det gäller produktion av järn och stål – och staden är faktiskt ofta kallats ”Steel City”. Fortfarande gör tung industri mycket av Pittsburg ekonomi.

Staden grundades 1764, efter den brittiska hade fångat en fransk fort på plats – och uppkallad efter den brittiske premiärministern William Pitt Redan i 1787 staden fick sitt första universitet – University of Pittsburgh.

Pittsburgh har många kulturella institutioner, däribland Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) och Benedum Center (Pittsburgh Opera). Även ett antal av stadens museer är väl värda ett besök – till exempel ”Carnegie Museum of Natural History” – inklusive dinosaurie skelett och konstmuseum ”Carnegie Museum of Art.” Staden har också ett museum för den världsberömda popartisten Andy Warhol.

En turistattraktioner som är särskilt riktade till barn och ungdomar, den populärvetenskapliga ”Carnegie Science Center.”

Annars ett besök i Botaniska trädgården i Schenley Park rekommenderas. Här finns också olika konstutställningar i växthuset komplexet.

Den närmaste flygplatsen är Pittsburgh International Airport, som ligger 30 miles väster om centrum.