Hyrbil Poitiers

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Poitiers

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Poitiers

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Poitiers genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Poitiers. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Poitiers guide

Biluthyrning Poitiers
Hyrbil Poitiers

Poitiers är beläget i västra Frankrike, och är den viktigaste både regionen Poitou-Charentes och ministeriet Vienne.Poitiers har ca 90.000 invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på ca. 250.000 (2009).

Staden ligger vid floden Clain – 155 km sydost om Nantes.Poitiers är främst en administrativ, – kommunikation och handel. Staden har också en egen högskola, som grundades 1432.

En stor turistattraktion i Poitiers är den historiska stadskärnan, omgiven av resterna av den medeltida stadsmuren. Detta är också den gotiska Peterskyrkan från 1379, kyrkan ”Notre-Dame la Grande de Poitiers” från 1100-talet – med dess slående fasad och basilika ”St Hilaire le Grand” från 1000.

Andra attraktioner i staden inkluderar Justitiepalatset ”Le Palais de Justice de Poitiers” från 1100-talet, vattentornet från 1887, och konstmuseet ”Musée Sainte-Croix” med utställningar av målningar och skulpturer.

10 km norr om staden är den populära nöjesparken ”Futuroscope”, där attraktioner inkluderar utsiktstorn, planetarium, IMAX teater och mycket, mycket mer. Många av attraktionerna är baserade på avancerad teknik och multimedia. Futuroscope hade 1,8 miljoner besökare under 2010.

Flygplats Poitiers-Biard Airport ligger 3 km utanför staden.