Hyrbil Reno

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Reno

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Reno

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Reno genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Reno. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Reno guide

Biluthyrning Reno
Hyrbil Reno

Reno ligger vid foten av den berömda bergskedjan Sierra Nevada i den amerikanska delstaten Nevada, och har ca 225.000 invånare (2011).

Reno började sin utveckling mot en urban by i mitten av 1800-talet, bland annat på grund av upptäckten av guld i de närliggande bergen. Detta skapade en guldrush, som dock inte varade så länge – men tillräckligt länge för att lösa var relativt stor. Några år senare fann man att silver och gruvdrift etablerades – något som visade sig vara mycket mer lukrativ.

Annars Reno mest känd som ”den största lilla staden i världen” – och är känd för sina många spillecasinoer. Reno konkurrerar där med en annan stad i Nevada, nämligen ännu mer berömda Las Vegas. Rykte som en stad av spelare, kombinerat med några – av amerikanska standarder – mycket liberala skilsmässa, har gett staden ett rykte som en moralisk ”sliten”.

Reno är mycket bättre än sitt rykte, och staden är också ett utbildningscenter i Nevada – och har inkluderat statens äldsta universitet, University of Nevada – som bildades 1864.Dessutom Reno en naturlig utgångspunkt för att besöka de underbara skidanläggningar som har fastställts i bergen i de närliggande områdena.

Det finns två flygplatser i Reno: Reno – Tahoe International Airport ligger 6 km sydost om staden, och Reno Stead Airport. Detta ligger 19 miles nordväst om centrum.