Hyrbil Rodez Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Rodez Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rodez Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rodez Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rodez Flygplats guide

Biluthyrning Rodez Flygplats
Hyrbil Rodez Flygplats

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), kallas i franska ”Aéroport de Rodez – Aveyron” ligger i södra Frankrike – 11 km nordväst om stadens centrum Rodez.

Rodez flygplats är en liten – men växande – internationell flygplats, som tjänar ungefär 140.000 passagerare per år (2010). Flygbolagen Ryanair, Air France och Hex Air har direktflyg härifrån till sådana  Paris – Orly, Lyon, Dublin och London.Under 2012 kommer det också att lansera en ny flygning till Bryssel.

Flygplatsen öppnades 1970, och först fick internationella flygningar under 2003. Rodez flygplats har en terminalbyggnad, där det finns faciliteter såsom internet, en restaurang / café / bar (öppen i juni 2012), ATM och mötesrum. Flygplatsen är handikappanpassad.

Det finns flera hotell i området – inklusive 3 star ”Hostellerie De Fontanges” – som är en 10 min. i tid från terminalbyggnaden.

Det finns ingen kollektivtrafik från flygplatsen till centrum av Rodez, men utanför terminalbyggnaden har enkel tillgång till taxi. Om du vill hyra en bil i Rodez, den biluthyrningsföretag Avis, Hertz, Europcar och nationella kontor på flygplatsen.