Hyrbil Rom

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Rom

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Rom

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rom genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rom. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rom guide

Biluthyrning Rom

Hyrbil Rom

Rom är huvudstad i Italien och är centralt beläget i landet – i regionen Lazio.Rom har cirka 2,7 miljoner invånare (2011), och är den administrativa, kulturella och religiösa centrum. I Rom är också Vatikanen, som styrs av påven, och är den andliga och administrativa centrum av den romersk-katolska kyrkan.

Rom ligger på båda sidor om floden Tevere (Tibern) – ca 25 km från Medelhavets kust. Staden är en viktig nationell och internationell transport nav.

Staden har stor turism och är känd för sina många arkeologiska och konsthistoriska skatter. Dessutom har Rom många museer och konstgallerier – inklusive National Museum of Modern Art. Staden har också 400 kyrkor, operahus och rika teater-och kulturlivet.

Vissa världsberömda sevärdheter i Rom inkluderar Vatikanen med Peterskyrkan Petersplatsen och Vatikanmuseerna, den imponerande amfiteatern “Colosseum” från år 80 e.Kr. Kr, den berömda fontänen “Fontana di Trevi” i 1766, den arkeologiska platsen “Forum Romanum” -. Med ruiner från den romerska eran, byggnaden “Pantheon” från år 125 e.Kr. Kr. och “Palazzo Venedig “- ett palats från 1400-talet som nu är ett museum med utställningar av konst / konst från medeltiden och renässansen.

Stadens viktigaste flygplats ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “ligger 40 km sydväst om centrum.

Flygplatsen ” Ciampino flygplats “ligger 14 km sydost om stadens centrum, och har mestadels charter och inhemska flygningar.

Meny