Hyrbil Salou

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Salou

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Salou

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Salou genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Salou. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Salou guide

Biluthyrning Salou
Hyrbil Salou

Salou är en liten ferie-/badeby som ligger i nordöstra Spanien Medelhavet.Staden ligger på Costa Dorada, cirka 10 km söder om Tarragona – och har cirka 20.000 invånare (2010). Salou är en av de mest populära turistattraktionerna i området.

Huvudattraktionen i Salou är stränderna – där alla är kvalitet stämplas med ”Blå Flagg”. De är kända för att vara barnvänlig, med lekplatser och många badvakter. Inne i staden finns också flera trevliga familjen restauranger.

Stadens vattnet är en populär mötesplats för turister, och i slutet av strandpromenaden är källan ”Font Iluminosa” – som är vackert upplyst på natten.

Precis utanför Salou är en annan familj attraktion – Port Aventura Park. Det är en av de rikaste temat och nöjesparker i hela södra Europa. Specialområden är geografiskt uppdelade (t.ex.Mexiko, Far West, Medelhavet, Polynesien och Kina ).Dessutom erbjuder parken flera affärer, visar scen och vattenaktiviteter.

Annars är det också bra med nattliv i Salou för vuxna – där du kan hitta allt från mysiga barer och inbjudande restauranger till nattklubbar och spillecasinoer.

En annan punkt av intresse är Salou Santa Maria del Mar kyrkan 1766. I området runt staden är också ett antal stora golfbanor.

Den närmaste flygplatsen är Reus flygplats, som ligger 14 km norr om Salou.