Hyrbil Salzburg

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Österrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Salzburg

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Salzburg

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Salzburg genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Salzburg. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Salzburg guide

Biluthyrning Salzburg
Hyrbil Salzburg

Salzburg ligger väster om Österrike vid floden Salsach – nära gränsen till grannlandet Tyskland.Staden har 148.000 invånare (2011), och ligger 115 km sydost om den tyska staden München.

Salzburg är en stor turist, affärs-och kulturcentrum, och också en signifikant transportnav. Salzburg är också känd för att vara en konvention och messeby.

Staden är känd för sin festival – som har varit ett årligt evenemang sedan 1920. Salzburgfestivalen har gjort ett centrum för musikalisk och scenisk kultur.

Kompositören WA Mozart föddes i Salzburg 1756, har huset han växte upp i har museet sedan 1880.

Den gamla staden är en UNESCO: s världsarvslista, och det finns en sådan Gamla rådhuset från 1768, universitetet (grundat 1618) och den franciskanska från 1300-talet.

Andra turistattraktioner i Salzburg katedral från 1628, Residenz byggnad från 1600-talet, Kapuciner kloster från 1602 och Mirabell-slottet från 1606 – som också har en vacker trädgård. Granne, musik institution ”Mozarteum” i konsertsalar, Musikhögskolan och Mozart arkiv.

Det rekommenderas också ett besök på Museum of Art och kulturhistoria (”Salzburg Museum”) – där sådan se fynd från den romerska eran och äldre målningar och skulpturer.

På en kulle ovanför staden är fästningen Hohensalzburg, som grundades 1077. Detta är Europas befästningar från den 11: e talet och är en stor turistattraktion. Borgen har nästan 1 miljon besökare årligen.

Salzburgs flygplats ligger 11 miles sydväst om centrum.