Hyrbil San Antonio

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil San Antonio

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning San Antonio

Hitta det bästa priset på biluthyrning i San Antonio genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i San Antonio. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

San Antonio guide

Biluthyrning San Antonio
Hyrbil San Antonio

San Antonio ligger i södra USA, och är den näst största staden i delstaten Texas.Staden är belägen vid San Antonio River – ca 300 miles väster om Houston. San Antonio är den 7: e största staden i USA, och har 1,3 miljoner invånare (2011). Om det bedöms storstadsområde befolkning stiger till 2,2 miljoner.

San Antonio är en viktig pedagogisk och kommersiellt centrum och en knutpunkt. Staden räknar med att en av USA: s mest attraktiva städer, och är ett populärt turistmål. SAN ANTONIO får cirka 20 miljoner besökare årligen.

Staden erbjuder ett antal bevarade historiska byggnader – inklusive den spanska Guvernörsresidenset från 1749 och San Antonio katedral från 1731.

En stor turistattraktion i San Antonio Alamo – ett nationellt historiskt monument där ”Battle of the Alamo” inträffade 1836. Byggnaden här var ursprungligen en missionsstation från 1700-talet, och hus i dag ett museum.

Andra attraktioner i staden inkluderar ”Sea World of Texas” – där man kan uppleva den delfinshow, San Antonio Museum of Art – med utställningar av latinamerikansk folkkonst och den vackra strandpromenaden ”Paseo del Rio” längs floden i centrum. Det är också populära barer, restauranger och butiker – och området är ibland helt enkelt kallas ”River Walk”.

Staden är annars en transport museum, en botanisk trädgård, Zoological Park, en japansk trädgård och vatten park ”Splash Town” – med både våg pool och vattenrutschbanor.

San Antonio International Airport ligger 13 miles norr om centrum.