Hyrbil San Sebastián

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil San Sebastián

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning San Sebastián

Hitta det bästa priset på biluthyrning i San Sebastián genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i San Sebastián. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

San Sebastián guide

Biluthyrning San Sebastián
Hyrbil San Sebastián

San Sebastián är huvudstad i den norra spanska provinsen Guipúzcoa. Avståndet till gränsen Frankrike är ca. 17 km.Antalet invånare är cirka 185.000 (2011). San Sebastian har under år varit känd som en fashionabel badort, och i äldre tider hade den spanska domstolen i sitt sommarresidens här. San Sebastian har en viktig funktion både som hamn-och industristad, men det viktigaste industrin fortfarande turismen.

Ett annat sätt att presentera San Sebastian är att kalla det en i Baskien främsta turistmål. Baskien är namnet på ett historiskt inhemska område i spetsen för Biscayabukten, som inkluderar både en spansk och en fransk del. Baskiska kulturen påverkar alltså i hög grad både historia och människor i San Sebastian, vilket är särskilt tydligt i den årliga ”Semana Grande” festivalen. Då blir det tjurfäktning, parader, konserter, nöjen och tävlingar inom den distinkta baskiska rodd sport.

En viktig orsak till San Sebastián popularitet som turistmål, de två sandstränder – en på varje sida av centrum. ”La Concha” är den längsta av dem, och anses vara en av världens finaste. Den andra stranden är särskilt populär bland surfare.

Vad kännetecknar San Sebastian, är arkitektur viktoriansk stil – både i mitten och längs den vackra stranden promenader. I hamnen, där den förra prickade med fisk bås, finns det för närvarande exklusiva fiske och skaldjursrestauranger.

Den närmaste flygplatsen är San Sebastián flygplats, som ligger 20 miles nordost om centrum.