Hyrbil Sanford

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Sanford

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sanford

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sanford genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sanford. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sanford guide

Biluthyrning Sanford
Hyrbil Sanford

Sanford är en stad i den amerikanska delstaten Florida – och administrativt centrum i länet Seminole County. Befolkningen är cirka 54.000 (2010). Om hela storstadsområdet med befolkningen stiger till över 2 miljoner.

Turismen är en viktig näring i Sanford, och flera av de moderna gator – särskilt i huvudgatan i First Street – det finns ett antal antika butiker, restauranger och konstgallerier. Om du vill ha en annan typ av shopping kan du till exempel besöka ”The Seminole Town Center” strax väster om centrum. Det är en av Floridas största köpcentrum.

Annars Sanford en stad som har satsat mycket på kultur – är och konserter jazz i Magnolia torg mycket populära. Detsamma är den månatliga gatufester, locka människor till staden från hela Florida. Även den veckovisa ”bondens marknad” varje lördag morgon, lockar många besökare.

Bland attraktionerna annars många vackra parkerna nämns, liksom den charmiga River Walk vid stranden av Lake Monroe, som är ett paradis för joggare och vandrare. Populära turistattraktioner är också ”The Central Florida Zoo och Botaniska trädgården,” konstgallerier ”Galleri på First”, ”Jeanine Taylor Folkkonst” och ”River House Pottery” – liksom länsmuseet ”Museum of Seminole County History” – där utställningar kan läsa mer om områdets historia.

Den närmaste flygplatsen är Orlando Sanford International Airport, som ligger 7 miles nordost om centrum Sanford.