Hyrbil Santiago

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Santiago

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Santiago

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Santiago genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Santiago. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Santiago guide

Biluthyrning Santiago
Hyrbil Santiago

Santiago de Compostela är huvudstad i den nordvästra spanska regionen Galicien, som ligger 70 km söder om hamnstaden La Coruna.Befolkningen är ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela är både ett kommersiellt och kulturellt centrum och ett universitet (universitetet grundades 1501) – men först och främst en stad av pilgrimsfärd, som varje år lockar hundratusentals besökare. De kommer att besöka graven av aposteln Jakob, som enligt traditionen ska begravas här. Stadens namn – Santiago – ett återkallande av St James. Resten av namnet Compostela (från latin: Campus Stella, ”stjärna fält”), en hänvisning till stjärnorna i år 813 ledde eremit Pelagus till Jakobs kvarlevor.

Den mest kända attraktion är den vackra romanska domkyrkan, som inleddes på 1000-talet och avslutade 200 år senare. Det finns också flera bemerkelsesverige religiösa byggnader, däribland flera kyrkor och kloster – och en stor arch-biskopsgården.

Santiago de Compostela var 2000 Europas kulturhuvudstad, och hela staden – och den antika pilgrimsvägen genom Frankrike och Spanien – UNESCO: s världsarvslista.Kort om Rom, Santiago de Compostela anses vara den viktigaste religiösa helgedomen i Europa.

Ett antal reseföretag i Europa organiserar speciella pilgrimsfärd till Santiago de Compostela, där en del av resan sker vanligtvis till fots.

Den närmaste flygplatsen är Santiago Airport, som ligger 16 km nordost om staden.