Hyrbil Sevilla Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sevilla Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sevilla Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sevilla Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sevilla Flygplats guide

Biluthyrning Sevilla Flygplats
Hyrbil Sevilla Flygplats

Sevilla Airport (SVQ) är först och främst en inhemsk-flygplatsen, men efter lågprisbolag Ryanair bosatte sig där för några år sedan, ökade antalet internationella flygningar avsevärt. Flera företag har kommit efter, och idag finns reguljära flygningar härifrån till ett antal europeiska destinationer. Över 4 miljoner passagerare kommer nu att servas på Sevillas flygplats årligen. Flygplatsen ligger 12 miles nordost om Sevilla.

Sevillas flygplats heter på spanska ”Aeropuerto de Sevilla”.

Sevillas flygplats grundades 1914 och har genomgått flera renoveringar och utvidgningar under åren. År 1991 öppnade en ny terminalbyggnad, ritad av arkitekten José Rafael Moneo, som har lagt stor vikt vid blandning av spanska och moriska tradition.

Utbudet av butiker på Sevillas flygplats är begränsade, men det finns planer på fler. För närvarande erbjuder flygplatsen en stor taxfreebutik, och ett par mellanmål barer och tre restauranger – inklusive uteplats El Mirador.

Det finns ingen tågförbindelse från flygplatsen till centrum av Sevilla, men bussarna avgår varje halvtimme. Alternativt kan du använda taxi.

Om du vill hyra en bil i Sevilla, har fem internationella biluthyrningsfirmor på flygplatsen kontor – inklusive Atesa Biluthyrning Crown Bilhyra, Europcar och Hertz.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men Hotel AC Santa Justa, Hotel Occidental Sevilla och Hotel Ibis Sevilla ligger alla i närheten.