Hyrbil Sheffield

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Sheffield

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sheffield

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sheffield genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sheffield. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sheffield guide

Biluthyrning Sheffield
Hyrbil Sheffield

Sheffield är i South Yorkshire och är den 4: e största staden i England.Befolkningen är cirka 640   000 (2010) – medan i södra Yorkshire regionen befolkning på cirka 1,2 miljoner.Don rinner genom staden, och det har detta område varit bosättningar här sedan vikingatiden.

Sheffield är mest känd för framställning av stål. Redan på 1300-talet, etablerade den första stålverket – och ändå producera stål här. Nu finns specialstål för knivar och verktyg stad i synnerhet är förknippad med. Annars finns det en betydande reproduktion i Sheffield.

Sheffield främsta arkitektoniska attraktion är St Peter och Paul-kyrkan från 1100-talet. Annars har staden en traditionell teater, som bildades 1897 (renoverades 1990) och flera museer.

Staden är nu ett centrum för utbildning, och det finns två universitet här, vilket har totalt 40 000 elever: University of Sheffield och Sheffield Hallam University.

Världens första fotbollsklubb – Sheffield FC – föddes i Sheffield redan 1857. De två mest kända klubbar i dag Sheffield Wednesday och Sheffield United.

Den närmaste större flygplats är Leeds Bradford International Airport, som ligger 75 km norr om Sheffield och Manchester International Airport (78 km väster om Sheffield).