Hyrbil Syrien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Syrien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Syrien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Syrien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Syrien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Syrien guide

Biluthyrning Syrien
Hyrbil Syrien

Syrien är en arabisk stat i Mellanöstern. I norr gränsar Turkiet, på östra Irak i söder till Jordanien och väster om Libanon, Israel och Medelhavet.De syriska Golanhöjderna är ockuperat av Israel sedan sexdagarskriget 1967.Damaskus är huvudstad. Arabiska är det officiella språket, och omkring 85 procent av befolkningen är muslimer. Landet har 22 530 746 (2012) invånare.

Syrien är ett land med bördiga slätter, berg och öknar, och hem till olika etniska och religiösa grupper, inklusive kurder, armenier, assyrier, kristna och muslimer, som utgör majoriteten av befolkningen. Landet är ett av de länder som nämns som ”vagga i världen.” Kustlinjen är frodig, och delar av västra Syrien är lämplig för jordbruk. I öster dominerar karga öknen.

Damaskus är huvudstad i landet och en av de äldsta bebodda staden i världen. En av de mest besökta platserna Ummayyad moskén. Man bör också kolla Al-Hamidiyah Bazaar och Tikiyeh moskén från mitten 1600-talet. Al Azem Palace är ett magnifikt palats som byggdes på 1700-talet och är nu ett nationellt museum i Damaskus.Mausoleum av Sultan Saladin från 1196 är en annan attraktion.

Andra populära turist städer i Syrien är Bosra med ruiner från både den romerska, Bysans och islamiska tider. Den har också en välbevarad romersk teater. Palmyra, känd i Bibeln som Tadmor, en ruinby från antiken och är en viktig arkeologisk plats i Syrien ca 215 km nordost om huvudstaden Damaskus, en oas i öknen. Aleppo är den största staden i Syrien, och har även många viktiga historiska monument.

Sedan mars 2011 har Syrien varit inbördeskrig i landet. Den pågående syriska inbördeskriget var inspirerad av den arabiska våren. Upp till 11.000 människor har dödats, främst demonstranter. För att undkomma våldet över 355.000 syriska flyktingar flydde till grannländerna. Det rekommenderas att inte resa till Syrien (jan 2013).

Dem flygplatser är Damaskus International Airport belägna 35km utanför huvudstaden.Aleppo International Airport ligger strax nordost om Aleppo i norra delen av landet.