Hyrbil Tammerfors Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tammerfors Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tammerfors Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tammerfors Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tammerfors Flygplats guide

Biluthyrning Tammerfors Flygplats
Hyrbil Tammerfors Flygplats

Tammerfors-Birkala flygplats (TMP) är Birkala (svenska: Pirkkala), 17 kilometer sydväst om Tammerfors – och är den näst mest trafikerade internationella flygplatsen i Finland. Det tjänar ca 710.000 passagerare årligen. Tammerfors-Birkala flygplats har två terminaler.

Från flygplatsen finns reguljära flygningar till Helsingfors (Finncom Airlines), Åbo och Uleåborg (Wingo), Stockholm (Blå 1), Köpenhamn (SAS), Riga (Baltic Air) – och vissa vägar till Bremen, Frankfurt, London, Dublin, Edinburgh och Milan (Ryanair).

Det finns bussar med täta turer mellan flygplatsen och järnvägsstationen i Tammerfors. Alternativa färdsätt är taxi. Om du vill hyra en bil, finns det flera möjligheter. Många av de stora internationella biluthyrningsföretag har kontor på flygplatsen. Detta inkluderar Avis, Europcar, Budget, Hertz och Sixt.

Det finns några butiker och en restaurang i flygplatsområdet. Annars finns det konferensrum med kontorslokaler i terminalbyggnaden, det finns också en VIP-lounge. Det närmaste hotellet är Spa Hotel Rantasipi Eden, som ligger i Nokia – 7 km nordväst om Tammerfors flygplats.