Hyrbil Tampa

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Tampa

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tampa

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tampa genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tampa. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tampa guide

Biluthyrning Tampa
Hyrbil Tampa

Tampa ligger på Bay Tampa Bay på den Mexikanska golfen, i den amerikanska delstaten Florida. Befolkningen i staden är cirka 340.000 (2010), medan huvudstadsregionen har en befolkning på nästan 2,8 miljoner euro.

Tampa är ett stort handelscentrum och industriell stad – men förmodligen förknippas främst med den omfattande turismen i området.

Spanjorerna erövrade området redan på 1500-talet, men det var inte förrän i mitten av 1800-talet Tampa växte som en stad. Tillväxt, dock inte vänta lite, men efter 2 Världskriget staden till en formidabel utbyggnad period.

Tampa har ett antal spännande attraktioner att erbjuda, inklusive Ybor City – en stadsdelar som var hjärtat av stadens stora cigarr produktion, men som idag har ett livligt nattliv med många barer och klubbar. Områdets äkthet bevaras av de gamla cigarr fabriker finns kvar. En mer exklusiva nattliv i Channelside, som författaren Flera gourmetrestauranger.

Dessutom finns det också många stora äventyr för familjer i Tampa. Det gäller först och främst temapark ”Busch Gardens”, som fokuserar på Afrika. Här kan du både njuta av olika afrikanska djur och använda en eller flera av parkens många berg-och dalbanor. I närheten, Adventure Island, en gigantisk vattenpark.

Tampa mest berömda strandpromenaden ligger 7 km lång trottoaren Bayshore Boulevard, där åsikter är fantastiska. Detta kommer att bli världens längsta sammanhängande trottoaren.

Annars Tampa känd pirat festival ”Gasparilla Festival”, hålls varje år i januari. Sedan finns det massor av människor, med en båt processioner som den främsta attraktionen.

Den närmaste flygplatsen är Tampa International Airport, som ligger 11 km väster om stadens centrum.