Hyrbil Tours Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tours Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tours Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tours Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tours Flygplats guide

Biluthyrning Tours Flygplats
Hyrbil Tours Flygplats

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på franska kallas ”Aéroport Tours Val de Loire” – är en mindre flygplats i det franska Indre-et-Loire, – ca. 6 km nordost om centrum Tours.Flygplatsen tjänar mellan 50.000 och 100.000 passagerare årligen.

Anslutningen mellan flygplatsen och centrum av Tours betjänas av bussar med täta avgångar. Alternativt kan du använda vanliga stadsbussar eller taxi.

Det finns reguljära flyg från Tours flygplats till London och Porto i Portugal med flygbolaget Ryanair.Annars finns det en betydande säsongsbetonad och chartertrafik härifrån till flera europeiska destinationer. Om du vill hyra en bil i Tours, kan det göras på en av de internationella biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen terminalen – inklusive Avis, Europcar, Hertz och National.

De offentliga lokaler på flygplatsen inkluderar en restaurang och kiosk. Det finns också businesscenter i terminalbyggnaden samt bank och växlingskontor. Det närmaste hotellet är Comfort Hotel Tours ligger 2 km från flygplatsen.