Hyrbil Ukraina

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ukraina

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ukraina

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ukraina genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ukraina. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ukraina guide

Biluthyrning Ukraina
Hyrbil Ukraina

Ukraina är ett land i Östeuropa, som ligger vid Svarta havet i söder. Det gränsar Ryssland i öster och nordost, Vitryssland i nordväst, Polen, Slovakien och Ungern i väster, Rumänien och Moldavien i sydväst.Efter Ryssland är Ukraina det största landet på den europeiska kontinenten landet har en befolkning på 44.457.102 (2012) invånare och huvudstaden är Kiev.

Ukraina var en del av Sovjetunionen 1922, men blev självständigt igen när Sovjetunionen upplöstes 1991.

Under de senaste åren, tog turistnäringen i landet upp. Kapital Kiev är en vacker stad med många historiska byggnader och en välbevarad stad.Andriyvsky Uzviz är stadens äldsta gata. Kullerstensgatorna och lindning gata full av gatumusikanter, konstnärer säljer sina verk och spiltor med både souvenirer och antikviteter. Hagia Sofia kyrka är nästan 1000 år gammal och den äldsta kyrkan. Den byggdes av prins Jaroslav den vise som är begravd inne i kyrkan. Hagia Sofia är uppkallad efter Hagia Sofia Istanbul och mycket av den bysantinska arkitekturen.

I Tjernobyl museum i Kiev får en att veta mer om vad som hände i Tjernobyl som är tio mil utanför Kiev när det drabbades av den värsta kärnkraftsolyckan någonsin i 1986.

Två kilometer utanför stadens centrum är ett krig museum. Det är landets största museum och har mer än   300 000 utställningar.Museet kommer att innehålla för naziokkupasjonen, motstånd och slaget vid Dnjepr.

På sommaren kustlinje vid Svarta havet, ett populärt turistmål. Crimean Peninsula har fantastiska stränder och ett behagligt klimat, klippiga berg, platåer och antika ruiner. Staden Jalta ligger på Krim, och är mest känd för Jaltakonferensen mellan Churchill, Roosevelt och Stalin tre månader efter utgången av andra världskriget.

I Karpaterna finns det goda möjligheter till skidåkning, vandring, fiske och jakt.

Kiev Boryspil International Airport är den största flygplatsen ligger 29 km öster om Kiev.

Destinationer