Hyrbil Uruguay

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Uruguay

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Uruguay

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Uruguay genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Uruguay. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Uruguay guide

Biluthyrning Uruguay
Hyrbil Uruguay

Uruguay är ett litet land i den södra delen av Sydamerika. Det gränsar Brasilien i norr och Argentina i väster.Uruguay ligger norr om Rio de la Plata mynning i Atlanten och östra Rio Uruguay, som utgör gränsen till Argentina. Huvudstaden är Monte Video och landet har en befolkning på 3.318.535 invånare (2011).En beräknad 88% av befolkningen är av europeisk härkomst, främst italienska och spanska.

Uruguay består huvudsakligen av låglänta slätt, som är en fortsättning på den argentinska Pampas. Ekonomin bygger på jordbruk med stor produktion av kött, ull och andra animaliska produkter. Uruguay är hem för en växande vinindustrin.

En mild och fuktigt subtropiskt klimat som präglar landet. Den kallaste månaden är juli med en medeltemperatur på 10-13 ° C, medan den varmaste är januari med en medeltemperatur på 22-25 grader. Uruguay är ett fredligt och säkert land att resa i relativt god levnadsstandard. Uruguayanere är också känd för sin vänlighet och gästfrihet.

En av de mest besökta städerna i Colonia del Sacramento ligger på Rio de la Plata mittemot Buenos Aires, och grundades av portugisiska i 1680. Stadens koloniala arkitektur är mycket välbevarat och är en UNESCO: s världsarvslista. Det är populärt att resa med båt från Buenos Aires i Argentina tar resan bara en timme.

Under sommaren turistorten Punta del Este som ligger på en halvö som skjuter ut i Atlanten populära. Det kallas Uruguays svar på ”St Tropez” och är känd för att locka en hel del kändisar. Längre norrut på Atlantkusten till gränsen mot Brasilien Det kilometer efter kilometer långa vita stränder.Populära platser här är Cabo Polonio, La Paloma och Punta del Diablo.

Montevideo grundades av den spanska i början 1700 är som en militär fästning. Montevideo är Uruguays kulturella och ekonomiska nerv med flera bra restauranger där du kan äta grillat kött som en av sina specialiteter. Huvudgatan 18 de Julio sträcker sig till den gamla staden med kolonial arkitektur. I Montevideo finns flera vackra stränder.

Landets största flygplats är Aeropuerto Internacional de Carrasco ligger 18 km från staden Montevideo.