Hyrbil Venedig Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Venedig Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Venedig Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Venedig Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Venedig Flygplats guide

Biluthyrning Venedig Flygplats
Hyrbil Venedig Flygplats

Venice Marco Polo Airport (VCE) ligger på fastlandet, cirka 15 miles norr om centrum Venedig och är en av de viktigaste flygplatserna i norra Italien.Flygplatsen betjänar 8 miljoner resenärer per år (2011), och är därmed en av de fem mest trafikerade flygplatserna i landet.

Den italienska namnet på flygplatsen är ”Aeroporto di Venedig Marco Polo”.

41 flygbolag – däribland SAS, Norwegian, Swiss Air och KLM – har direktflyg från Venedigs flygplats Marco Polo till nästan 50 destinationer i Norge och utomlands.

Flygplatsen öppnades 1960 och har en terminalbyggnad. Det finns en mängd bekvämligheter för resenärer – inklusive bra utbud av butiker, kaféer / restauranger / kaféer samt information disk, bank, bankomater, postkontor, bönerum, första hjälpen-station, bastu / massage och ett postkontor. Det finns även trådlöst internet på flygplatsen och terminalbyggnaden är väl anpassad för rörelsehindrade.

Transport från flygplatsen till centrum av Venedig består huvudsakligen av buss eller taxi. Dessutom kan en resa till sjöss med båt bussar nära terminalbyggnaden, och biljetter kan köpas i ankomsthallen. Båtarna ”Alilaguna” körs varje 15 min. till centrum.

Om du vill hyra en bil i Venedig, totalt 10 biluthyrningsföretag dess dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen. Det finns också den välrenommerade och internationella aktörer som Avis, Hertz, Europcar och sparsamt.