Hyrbil Vigo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Vigo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Vigo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Vigo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Vigo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Vigo guide

Biluthyrning Vigo
Hyrbil Vigo

Hamnstaden Vigo ligger i nordvästra Spanien – Atlanten – och har cirka 300.000 invånare (2011).Vigo ligger i provinsen Pontevedra – nära gränsen till angränsande Portugal – och är den största staden i Galicien.

Vigo är en viktig industristad och ett stort kommersiellt centrum för regionen. Staden har också en egen universitet – med ca 20.000 studenter.

Vigo har ett antal turistattraktioner – inklusive den historiska stadskärnan ”Casco Vello”. Här ligger kyrkan ”Iglesia de Santa Maria Castelo” och ”Iglesia de Santiago de Bembrive” – ​​båda från 1100-talet. På en kulle ovanför den gamla staden slottet ”Castillo del Castro” från 1600-talet, vilket också är ett populärt resmål.

Andra sevärdheter i Vigo inkluderar den moderna stadskärnan med moderna byggnader och breda gator och livliga shoppinggator ”Principe”, ”Urzaiz” och ”Grand Via”.

Staden är annars ett sjöfartsmuseum, ett museum, ett konstmuseum – som är en av de viktigaste museerna i Contemporary Art i Spanien, ett sjöfartsmuseum, ett museum miljö (”Naturova”) – med interaktiva utställningar och en etnografiskt museum.

En attraktion för hela familjen är stadens zoo. Vigo har också flera vackra stränder, och ”Playa de Samil” är den största och mest besökta.

Stadens internationella flygplats – Vigo Peinador Airport – flygplatsen ligger 8 miles öster om centrum.