Hyrbil Vilnius Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Vilnius Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Vilnius Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Vilnius Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Vilnius Flygplats guide

Biluthyrning Vilnius Flygplats
Hyrbil Vilnius Flygplats

Vilnius internationella flygplats (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – är den största civila flygplatsen i Litauen. Det ligger 7 km söder om Vilnius, huvudstad i Litauen – och öppnades för trafik 1944.

Flygplatsen har två terminaler – en från 1954, som har en bestämd ”sovjetisk” design och modern 2007 med en yta på 17.000 m2. Det tjänar nästan 1,4 miljoner passagerare per år, och det finns regelbundna flyg härifrån till ett antal europeiska destinationer, inklusive till Oslo (Norge) och Köpenhamn (SAS).

Vilnius internationella flygplats är relativt lätt när det kommer utrustade puplikumsfasiliteter, men du kommer att hitta de viktigaste. Det finns också flera restauranger och kaféer, samt ett litet urval av butiker. Det finns inga hotell på flygplatsområdet, men erbjudandet i och runt Vilnius är bra.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Vilnius, kan man ta buss eller taxi. Om du vill hyra en bil, flera internationella biluthyrningsföretag representerade på flygplatsen – inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt (förutom flera litauiska organ).