Hyrbil Albufeira

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Albufeira

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Albufeira

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Albufeira genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Albufeira. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Albufeira guide

Biluthyrning Albufeira
Hyrbil Albufeira

Albufeira är en kommun som ligger långt söder om Portugal, Algarvekusten – ca 30 miles väster / nordväst om staden Faro.Hela kommunen har ca. 40 000 invånare (2010).

Albufeira kommun består av fem församlingar (freguesias): Albufeira, Ferreira, Guia, Olhos de Agua och Paderne – där den administrativa centrum (med ca.13.000 invånare) samma namn som kommunen, nämligen Albufeira. Detta var ursprungligen en typisk sørportugisisk fiskeby som har utvecklats som ett turistmål under 1970-talet.

Under sommarsäsongen kommer runt 300.000 besökare till Albufeira ett tecken på att staden är en av de mest populära på Algarvekusten.Här bor bra och äter gott. Bland de lokala gastronomiska specialiteter är cataplana (ångad musslor), Caldeirada (ett slags fisk gryta) och grillad sardiner.

Staden präglas av smala gator och vitkalkade hus, men också en del moderna hotell arkitektur.

Under turistsäsongen finns ett livligt nattliv i staden, som är full av barer, restauranger och nattklubbar. Här finns något för varje smak. De mest populära område för ungdomar, som ofta kallas ”The Strip”. Det finns flera mycket populära diskotek och nattklubbar. För dem som föredrar lite lugnare miljö är kanske en av de restauranger och barer i den äldsta delen av den föredragna staden.

Albufeira främsta historiska sevärdheter är Paderne, 8 km norr om Albufeira stad. Här är fort Castelo de Almoáda, förutom en välbevarad romersk stenbro, som anses vara bland de ”sju underverk i Portugal.”

För de flesta av de turister som kommer till Albufeira, är det förmodligen de inbjudande sandstränderna som lockar mest. Det finns totalt cirka 20 av dem i samhället. Strax utanför staden är också en populär djur och nöjespark (Algarve Zoo) och en sjødyrpark (Zoo Marine).

Den närmaste flygplatsen är Faro flygplats, som ligger ca 40 km sydost om Albufeira.