Hyrbil Alicante Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Alicante Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alicante Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alicante Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alicante Flygplats guide

Biluthyrning Alicante Flygplats
Hyrbil Alicante Flygplats

Alicante flygplats (ALC) är en internationell flygplats belägen i södra Spanien vid Medelhavet – 12 km sydväst om Alicante centrum.Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto de Alicante” och öppnades 1967 under namnet ”El Altet”.

Alicantes flygplats är det 6. mest trafikerade i Spanien och en av de 50 mest trafikerade i Europa. Flygplatsen betjänar 9.900 tusen passagerare årligen (2011).

Cirka 40 flygbolag har direktflyg från Alicantes flygplats till 86 destinationer i Norge och utomlands. Flygbolaget Ryanair har huvudkontor här, och har täta avgångar till sådana London och Birmingham.

Alicante flygplats har en terminalbyggnad (nyöppnade), och det finns offentliga inrättningar som restauranger, kaféer, bar, butiker (inklusive taxfree), apotek, internet, vårdcentral, bankomat, valutaväxling, VIP-lounge, mötesrum och information skiva.

Det finns inga hotell på flygplatsen och den närmaste är Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmöjligheter från Alicantes flygplats till staden består av bussar eller taxi. Det kommer snart att vara möjligt att använda spårvagnen till centrum, då källaren av terminalbyggnaden är utformad för spårvagn station. Om du vill hyra en bil i Alicante, ett antal kontor biluthyrning i ankomsthallen på flygplatsen – inklusive Avis, Hertz, Sixt och Europcar.