Hyrbil Alicante

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Alicante

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Alicante

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alicante genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alicante. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alicante guide

Biluthyrning Alicante
Hyrbil Alicante

Alicante är en stad i sydöstra Spanien Medelhavet.Alicante är den näst största staden i regionen Valencia, och är huvudstad i provinsen Alicante.

Stadens ekonomi bygger till stor del på turism och vinproduktion. Alicante är centrum för Costa Blanca och de många turister väljer denna stad som en utväg kanske främst på grund av det milda klimatet och vackra stränder.

Den gamla staden Alicante är en stor turistattraktion – med sina historiska byggnader, smala gator och dess mysiga caféer, restauranger och butiker.

Ett känt landmärke i staden är slottet ”Castillo de Santa Barbara” från medeltiden. Delar av slottet är från ca. år 230 f.Kr. Kr. Slottet ligger på en kulle – 300 meter – och här får du en fantastisk utsikt över bukten Costa Blanca.

Nedanför slottet är staden med Stadshuset från 1760, Santa Maria kyrka från 1300-talet och renässansen kyrkan San Nicolás de Bari från 1700-talet.

Andra turistattraktioner i Alicante inkluderar Det arkeologiska museet ”Marq” – där besökarna får en interaktiv resa genom historien – med utställningar av föremål från förhistorisk tid till moderna dagar.

Annars har staden många marknader och parker, flera inbjudande stränder – där Playa San Juan är en av de mest populära fronten ”Explanada de Espana” – omgiven av palmer, tjurfäktningsarenan från 1849 (den tjurfäktare museum) och Museum of Contemporary Art – som man kan se utställningar med verk från sådana Miró, Dalí och Picasso.

Stadens flygplats – Alicante Airport – flygplatsen ligger 12 miles sydväst om centrum.