Hyrbil Andenes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Andenes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Andenes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Andenes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Andenes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Andenes guide

Biluthyrning Andenes
Hyrbil Andenes

Andenes är en by med 2263 invånare (2012) i Andøy kommun i Nordland fylke. Det ligger på den norra spetsen av Andøya i Vesterålen. Andenes är en av de största fiskelägen i Norra Norge, med omfattande året fiske och export fisk.

En 40 meter hög fyr från 1859 är en viktig milstolpe för Andenes. Byn skyddas av en vågbrytare anläggning som byggdes redan mellan 1896 och 1905 på grund av att Ishavet är stark på.

Vacker natur med klippiga berg och hav gör Andenes en populär badort som ligger högst upp på Lofoten. Bland de mest populära sevärdheterna i Andenes är valskådning. I Andendes centrum är Whale Centre med en utställning om valar och Whale forskning, utflykter och café. Detta är också en Northern Lights Center. Det finns flera boende alternativ i båda Andenes camping, stugor och hotell.

I februari arrangerade Norra Vill festival med workshops, konserter, och särskilt goda möjligheter att se norrsken. Andenes är också arrangör av rockfestival Rock Against Drugs. Andendes fiske festival är en annan populär händelse.

På sommaren finns det en färja mellan Andenes och Gryllefjord på Senja. Highway 82 går söderut till Risøyhamn och Sortland. Andøya flygplats är främst militära, men även civil trafik och dagliga direktflyg till Bodø och Tromsø.Under sommaren 2012 började med de norska direktflyg till Oslo.