Hyrbil Antalya Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Antalya Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Antalya Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Antalya Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Antalya Flygplats guide

Biluthyrning Antalya Flygplats
Hyrbil Antalya Flygplats

Antalya Flygplats (AYT) är 13 km nordost om Antalya. Det finns flygbussar mellan flygplatsen och Antalya och det är en vanlig buss varje halvtimme.Bussar går också till andra platser i landet från flygplatsen. På flygplatsen finns goda möjligheter att hyra en bil från biluthyrningsföretag Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, representerade Ay Tu Travelium här.

Antalya är först och främst en viktig charter destination för Europa, och det betjänas av ett stort antal charter-och lågprisflygbolag som Thomas Cook och Air Berlin. Företaget tjänar många destinationer Sky Airlines baserade i Antalya.   År 2012 besökte 24   993.667 passagerare, flygplatsen, har det skett en stor ökning av antalet passagerare de senaste åren.Under 2010 öppnade en ny terminal för inrikesflyg.

Det finns flera barer, kaféer och restauranger på flygplatsen. Utbudet av butiker inklusive tull-fre är bra, och Antalyas flygplats har även barn rum, lekplats, VIP-lounge, vårdcentral, bankomater och ett postkontor. IC Hotel Airport 800 bort från terminalen och konferensfaciliteter.