Hyrbil Turkiet

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Turkiet

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tyrkia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tyrkia genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tyrkia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tyrkia guide

Biluthyrning Tyrkia
Hyrbil Tyrkia

Republiken Turkiet har 77.800 tusen invånare (2010), båda belägna i södra Europa och sydvästra Asien.

Turkiet gränsar till åtta länder i hela, Bulgarien och Grekland (i Europa) samt Georgien, Armenien, Azerbajdzjan, Iran, Irak och Syrien (I Asien).Turkiet har också en kuststräcka på Medelhavet i söder, Egeiska havet i väster och Svarta havet i norr.

Landet har en stor del kontinentalt klimat – med mildare medelhavsklimat i de södra delarna.

Turkiet är ett komplext land med både ny och gammal arkitektur, liksom kristna kyrkor bredvid islamiska moskéer. Turkiet har ökat turismen under de senaste åren, framför allt charter turism. Turkiets södra och västra kust har vackra stränder och turistattraktioner i solen och stranden semester. Annars Turkiet kan erbjuda exotiska kultur, historiska platser, fantastiska moskéer och livliga massorna av de stora städerna.

Bosporen och Marmarasjön, som förbinder Svarta havet och Egeiska havet, och separerar den asiatiska delen av Turkiet från Europeiska. Staden Istanbul ligger på båda sidor av Bosporen, och är därmed den enda storstaden i världen som ligger på två kontinenter. Istanbul har 11 miljoner invånare och är Turkiets kulturella, kommersiella och finansiella centrum.Staden har ett antal turistattraktioner – inklusive palats, befästningar och byggnader från tiden för sultanen.

Huvudstaden i Turkiet är Ankara, och med sina 4 miljoner invånare landets näst största stad.Andra större städer i Turkiet Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep och Antalya.

Turkiets största flygplats är den internationella Istanbul Ataturk Airport, men även Antalyas flygplats och Ankara Esenboga Airport är några av landets mest trafikerade.