Hyrbil Antofagasta

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Chile
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Antofagasta

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Antofagasta

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Antofagasta genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Antofagasta. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Antofagasta guide

Biluthyrning Antofagasta
Hyrbil Antofagasta

Antofagasta är en hamnstad i norra Chile Stilla havet och är huvudstad i provinsen Antofagasta.Staden har 346.126 invånare (2012). Staden ligger vid Atacamaöknen, världens torraste öken och har därför en mycket torrt klimat.

Gruvdrift är mycket viktigt för Antofagasta ekonomi och området är viktigt för gruvdrift i Chile. Regionen är också den rikaste i landet som har den högsta BNP per capita. Staden grundades i 1866 tillhörde ursprungligen Bolivia. Men som en följd av Salpeterkrigen kom under chilenska kontroll 1879

I Chile, Antofagasta känd som ”pärlan i norr.” Den har flera bra stränder även om vissa av dem är konstgjorda, och en vild och vacker kust med speciella klippformationer. Bland de mest attraktiva platser är naturreservatet La Chimba National ligger Reserve ca. 10 km till nordost, i Quebrada La Chimba. Många turister använder Antofagasta som bas för att besöka Atacamaöknen. Det sägs att området är så tyst att ”en kan höra öknen.” Det finns flera fantastiska nationalparker både norr och söder om Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport är den närmaste flygplatsen, som ligger strax norr om staden. Trots att den förklarar sig vara en internationell flygplats har bara inrikesflyg.