Hyrbil Chile

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Chile

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Chile

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Chile genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Chile. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Chile guide

Biluthyrning Chile
Hyrbil Chile

Chile är ett land i södra Ameria med 16.746.500 (2010) invånare.Det är en lång och smal landremsa som ligger mellan Stilla havet i väster och Anderna i öster långt sydväst om Sydamerika. Den delar en lång gräns med Argentina, medan i norr gränsar Bolivia och Peru.Huvudstaden är Santiago.Landet är indelat i 15 regioner som är indelade i provinser. Flera öar som hör till Chile, den mest kända av dem är Påskön.

Chiles ekonomi som bygger på export av mineraler som utgör 50% av det totala exportvärdet. Fiskodling är en annan viktig industri.

Chile är 4200 kilometer lång och erbjuder extrema klimatvariationer. I norr är Atacamaöknen, världens torraste öken och är ett viktigt turistmål. Det är också Valle de la Luna, månad ingress, som ligger 13 km utanför öknen. Klimatet i mitten liknar Medelhavet, medan klimatet i söder är dock sval och regnig, och landskapet liknar på många sätt till den norska skärgård sjöar och kust, fjordar och skogar. Det finns många aktiva vulkaner i söder, och Chile har också drabbats hårt av jordbävningen. Den sista stora jordbävningen var 27 Februari 2010 som utlöste en enorm tsunami.

Chile är ett populärt land för turister, och att vara ett land i Sydamerika, är det mycket säkert att resa i. Den omväxlande natur som sträcker sig från sjöar till öknar, vulkaner och god vandring i Anderna är det som drar många turister. Landets högsta berg heter Ojos del Salado (6879 meter). Chile är också en viktig vinländer och runt Santiago, finns det goda möjligheter att besöka vingårdar. Den färgglada staden Valparaiso vid Stilla har en väl bevarade historiska centrum av den koloniala eran på UNESCO: s världsarvslista. En annan berömd turistmål är la Isla Negra där den berömda poeten Pablo Neruda bodde.

Chile led under Augusto Pinochet och en 17-år lång militärdiktatur 1973 till 1990. Chile är ett konservativt land och trots morden och brott mot mänskliga rättigheter, hade Pinochet stort stöd. Ekonomin är öppet och marknadsdriven. I maj 2010 Chile blev den första sydamerikanska land att ansluta sig till OECD.

Den huvudsakliga flygplatsen är Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport i Santiago.