Hyrbil Antwerpen

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Belgien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Antwerpen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Antwerpen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Antwerpen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Antwerpen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Antwerpen guide

Biluthyrning Antwerpen
Hyrbil Antwerpen

Antwerpen ligger i norra Belgien nära gränsen till Nederländerna, och är huvudstad i delstaten Flandern.Antwerpen är den största hamnen i landet, ligger vid floden Schelde – 88 km sydost om Nordsjön. Staden har 480.000 invånare (2010), och är en viktig trafik knutpunkt. Antwerpen är också Belgiens största handelsplats.

Antwerpen är centrum för flamländska konst och kultur, och har ett antal turistattraktioner. Bland de mest besökta måste gotiska katedralen ”Onze-Lieve-Vrouwekathedraal” nämns, som är ett UNESCO: s världsarvslista. Katedralen byggdes mellan 1352 – 1521 och har en 123-meter höga klocktorn. Andra sevärdheter inkluderar Renaissance Hall från 1565, Plantijn-Moretus Museum – som var en av Europas största tryckerier på 1500-talet, Rubens – där den flamländska målaren Peter Paul Rubens levt och arbetat samt resterna av det medeltida slottet Steen, som rymmer en sjøfarstsmuseum.

Dessutom har Antwerpen en djurpark, flera slott, teatrar, opera och konstgallerier.

Den närmaste större internationella flygplats är Brussels Airport – Zaventem, som ligger 44 km söder om Antwerpen.Det finns också en mindre flygplats nära staden – Antwerpens flygplats – ligger 9 miles söder om centrum. Härifrån finns det direktflyg till London och Manchester i England.