Hyrbil Belgien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Belgien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Belgien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Belgien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Belgien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Belgien guide

Biluthyrning Belgien
Hyrbil Belgien

Belgien ligger i Västeuropa, och är en av Europas befolkade minsta och mest tätbefolkade länder. Belgien har cirka 11 miljoner invånare (2011), och gränsar i norr av Nederländerna, i östra Tyskland och Luxemburg i söder och väster till Frankrike och i väster till Nordsjön.Landets officiella språk är flamländska, franska och tyska.

Bryssel är huvudstad i Belgien och ligger centralt i landet.Bryssel är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med cirka 150.000 invånare (2010). Om man beräknar storstadsområde, är befolkningen ökat med ungefär 1, 8 miljoner Bryssel är Belgiens politiska, ekonomiska och kulturella centrum, och lockar turister och affärsresenärer året runt.

Geografiskt är Belgien uppdelat i tre områden: a lågland område, ett kuperat område och ett höglänt område med ett antal berg. Kusten består av slätter med några fiskehamnar och badorter – inklusive Oostende, som också har en färja anslutning till staden Ramsgate England.

Belgien är kanske mest känd för sin huvudstad, där viktiga organisationer i det europeiska samarbetet som EU och Nato har sitt säte, men landet är också känt för sina turistattraktioner i konst, kultur och historia. Belgiens mest historiska städer som kan erbjuda bra arkitektur inkluderar Antwerpen, Brygge, Bryssel, Gesnt, Leuven och Mechelen.

Belgiens största flygplats är Bryssels internationella flygplats, som ligger 13 km nordost om huvudstaden.Även Brussels South Charleroi Airport har internationella flygningar, och detta är 46 km söder om Bryssel.