Hyrbil Aveiro

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Aveiro

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Aveiro

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Aveiro genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Aveiro. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Aveiro guide

Biluthyrning Aveiro
Hyrbil Aveiro

Aveiro är en kuststad belägen vid mynningen av Rio Vouga, ca. 60 km söder om Porto. Staden har nästan 80.000 invånare (2010), och är den näst största staden i det så kallade Centro regionen och en av Portugal viktigaste fiskehamnar.Även salt produktion har under många år spelat en viktig roll i Aveiros industrin.

Dess historia går tillbaka till 900-talet, då det var känt av det latinska namnet Alavarium. Det var dock ett allvarligt slag mot en sådan katastrofal storm i år 1575, då hamnen och de flesta byggnaderna var helt förstörda. Aveiro dock kom tillbaka på fötter när det fått en central position som ingångsport för den lukrativa, portugisiska Newfoundland fiske.

Aveiro främsta attraktion är de många kanalerna, vilket gjorde staden ofta kallas ”portugisiska Venedig ”.Fartyg är också populära – särskilt bland de turister som besöker staden. Annars finns det mycket plats arkitektur i staden – inklusive flera vackra kyrkor.

Andra sevärdheter i omedelbar närhet Aveiros lockar turister. Detta inkluderar stränder längs halvön Sao Jacinto, i Barra området och Costa Nova do Prado. Dessutom är den traditionella, exklusivt porslinsfabrik Ílhavo Ceramica de Vista Alegre ett populärt turistmål. Det ligger i en by ca 9 miles söder om Aveiro centrum.

Den närmaste flygplatsen är Porto Airport, som ligger 78 km norr om Aveiro.