Hyrbil Ayers Rock

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Australien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Ayers Rock

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ayers Rock

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ayers Rock genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ayers Rock. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ayers Rock guide

Biluthyrning Ayers Rock
Hyrbil Ayers Rock

Ayers Rock / Uluru är en stor sandsten klippformation som ligger i centrum av Australien, Northern Territory, 450 km sydväst om staden Alice Springs.Det är världens näst största monolit efter Mount Augustu också i Australien och en viktig kända varumärke för Australien.

Berget är heligt för infödda australier, urinvånarna, och det är de som har gett berget sitt ursprungliga namn Uluru. De ordnar turer där besökarna får höra om den lokala floran och faunan och gamla legender. Omkring 400   000 besöka platsen varje år, och det är särskilt populärt att bestiga berget.År 2002 beslutades att det officiellt skulle kallas Ayers Rock / Uluru.

Ayers Rock / Uluru. Beläget i nationalparken Uluru-Kata Tjuta. Sedan 1987 har det varit på UNESCO: s världsarvslista. Det är också känt som centrum i världen. Klippformation överstiger 348 meter över marken, men det mesta är under ytan.

Arkeologiska bevis visar att det fanns människor i området mer än 10.000 år sedan.Den första europé som upptäckte Uluru var upptäcktsresanden William Gosse 1883. Det var han som uppkallat guvernör Sir Henry Ayers det Ayers Rock.

Monolith yta ändrar färg beroende på hur solen går upp i himlen och vilken årstid det är. En särskilt berömd bild av Uluru är när det blir rött vid solnedgången.

Den närmaste flygplatsen är Ayers Rock Airport, även känd som Connellan Airport, vilket är 20 minuters bilresa bort.