Hyrbil Bahamas

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Bahamas

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bahamas

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bahamas genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bahamas. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bahamas guide

Biluthyrning Bahamas
Hyrbil Bahamas

Bahamas eller Bahamas Sambandet (Commonwelth av Bahamas) är en oberoende engelsktalande nation i Västindien. Bahamas består av 700 öar som ligger i Atlanten, öster om Florida i United States, norr om Kuba och resten av Karibiska havet och väster om Turks-och Caicosöarna.Skärgården består av 316.182 (2012) invånare.

Bahamas består också av över 2000 öar och rev som sträcker sig 850 km sydost om den östra kusten av USA. De närmaste grannarna är i nordvästra USA, Kuba och Haiti i sydväst och de brittiska besittningar Turks-och Caicosöarna till sydost. De natursköna öar lockar miljontals turister varje år.

Den största ön i Bahamas är på det västra och kallas Andros.  Huvudstaden i Bahamas och den största staden, Nassau, ligger på den lilla ön New Providence.Andra viktiga öar inkluderar Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera och Great Abaco.

När Christopher Columbus för första gången upptäckte Amerika 12 Oktober 1492 var den första i Bahamas han kom till. Arawak indianer som bodde på öarna var snabbt utrotades eller deporterades av spanjorerna. Brittiska pirater, smugglare, laglösa och eftersträvas satt sin prägel på öarna under många år. Bahamas blev brittisk kronkoloni 1718. År 1973 var Bahamas fullt oberoende och etablerats som en egen stat, men fortsatte att vara medlem i Samväldet (tidigare ”Brittiska Samväldet”) med drottning Elizabeth II som statsöverhuvud.

Staterna är beroende av utländska investeringar och import om all mat och industriprodukter från USA. Kina är den viktigaste utländska investerare.Men Bahamas är fortfarande mer stabil ekonomi än många av de andra karibiska grannar. Turismen är den viktigaste inkomstkällan, kommer över hälften av landets BNP från turismen. Det är främst den trevliga tropiska klimatet och de vackra sandstränder omgivna av korallrev som lockar turister. Varje år från 4,5 till 5.000.000 turister mark. Öarna har ett subtropiskt till tropiskt klimat som modereras av Golfströmmen, särskilt på vintern.

Bahamas har flera flygplatser. Viktigast Lynden Pindling International Airport på New Providence, Grand Bahama International Airport på Grand Bahama Island och Marsh Harbour International Airport på Abaco Island.

Destinationer