Hyrbil Nassau

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Bahamas
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Nassau

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nassau

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nassau genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nassau. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nassau guide

Biluthyrning Nassau
Hyrbil Nassau

Nassau är huvudstad och största staden i Bahamas Samväldet. Staden ligger på ön New Providence och har en befolkning på 248.948 (2010) invånare, dvs 70 procent av hela befolkningen Bahamas.

När britterna avskaffade den internationella slavhandeln i 1807, befriade tusentals befriade afrikaner från slavskepp från New Providence. Historiskt ansåg Nassau vara ett fäste för pirater, och idag en del av denna dramatiska och spännande berättelse upplevt på Pirate museet.

Nassau en attraktiv hamnstad där man kan hitta en färgstark blandning av den gamla världen med kolonial arkitektur och en hektisk modern hamn. Den har en pittoresk gammal stad som är mycket lämplig för promenader. Det behagliga tropiskt monsun klimat och Bahamas öns naturliga skönhet har gjort Nassau ett populärt turistmål. Det är bara 290 miles från Miami, och i synnerhet att det är en populär semesterort för amerikaner.

Cable Beach är stadens mest kända hotell stadsdel känt för sitt stora hotellkomplex, restauranger och gyllene sandstrand. Detta är också Crystal Palace Casino. Den mest uppenbara attraktionen är Atlantis ligger på Paradise Island strax utanför Nassau. Atlantis är inget mindre än en av de mest lyxiga, dyraste och största anläggningar, och en dröm värld för dem som har plånboken för det.

Lynden Pindling International Airport ligger 10 miles väster om Nassau.