Hyrbil Bali

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Indonesien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bali

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bali

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bali genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bali. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bali guide

Biluthyrning Bali
Hyrbil Bali

Ön Bali ligger mellan Java och Lombok i Indonesien, och en del Sundaöarna. Bali är också en separat provins i Indonesien, med 4,2 miljoner invånare (2012).Huvudstaden är Denpasar, ligger på öns södra kust. Den har cirka 700.000 invånare (2010).

Interiören i Bali domineras av en öst-västlig bergskedja, där den högsta toppen är fortfarande aktiva vulkanen Gunung Agung (3142 m). Vulkanen hade sitt sista stora utbrott 1963, då cirka 1.500 människor dog. Annars Bali mestadels av bördiga slätter, där det huvudsakligen odlas ris, majs, kokosnötter, kaffe och frukt.

Bali har ett tropiskt klimat, vilket innebär att det är varmt året runt – ön är omgiven av inbjudande vita stränder. Populära platser för surfing och bad och nattliv är områdena kring städerna Kuta och Seminyak den mycket söderut. Och Nusa Dua och Jimbaran ligger i samma område, är känt för sina många lyxhotell. Det är ett kort avstånd härifrån till huvudstaden, vilket naturligtvis också erbjuder en mängd olika möjligheter till shopping och nattliv.

Om du vill ha en mer aktiv semester, en resa upp vulkanen Gunung Agung att rekommendera. Många människor går upp dit för att njuta av den oförglömliga soluppgången. Det finns även Lake Batur, där man kan hyra en båt – eller så kan du besöka Bali största hinduiska tempel, Besakih, som ligger vid foten av vulkanen.

Det finns flera nationalparker i Bali. Den största och mest populära är West Bali National Park, som ligger på en halvö i nordvästra hörnet av ön. Parken har en yta på 190 km2 hela och erbjuder en exceptionellt rik flora och fauna.

Annars Bali har många unika kulturella erfarenheter att erbjuda. Den lilla staden Ubud, som ligger 22 km norr om Densapar, specialiserat inom området. Förutom sina många konst butiker och dans är staden känd särskilt för den underbara naturreservatet Monkey Forest.

Även i den östra delen av Bali, det finns en mängd olika attraktioner – från traditionell balinesisk by kultur till sol och strand i Padangbai och Candidasa. Och i byn Tirta Ganga, kan du uppleva en spektakulär ”vatten palatset”. En av de mest besökta sevärdheterna i hela väst är den gamla templet Tanah Lot, som är byggt på en klippa i havet.

Den närmaste flygplatsen är Denpasar International Airport (Ngurah Rai), som ligger vid Kuta, ca. 17 km sydväst om huvudstaden Denpasar.