Hyrbil Indonesien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Indonesien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Indonesien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Indonesien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Indonesien guide

Biluthyrning Indonesien
Hyrbil Indonesien

Indonesien är en skärgård som består av de 17 506 öar som ligger i Sydostasien mellan Australien och den asiatiska fastlandet.De sex största och mest befolkade öar, Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Kalimantan och Irian Jaya. Indonesien är världens fjärde folkrikaste land med 237 424 363 (2011) invånare.Huvudstaden är Jakarta. Indonesien delar långa gränser med Papua Nya Guinea, Östtimor och Malaysia.Andra grannar är Filippinerna, Australien och Singapore

Indonesien ligger i ett område där de tre delarna av jordskorpan möts. Landet har därför ett stort antal aktiva vulkaner och jordbävningar är ett vanligt fenomen.

Indonesien är det land som har flest muslimer i världen, men kultur också bär tecken på religiös mångfald med influenser från hinduism, buddhism, islam och animism. Befolkningen är varierande med över 300 etniska grupper, de flesta är malajiska.

Landet var holländska koloni från 1799 till 1949. General Suharto tog makten i en kupp stöds av CIA i 1967, och de oroligheter som följde, hundratusentals vanliga människor anklagas för att vara kommunister och vänsterorienterade och dödade. Suharto att avgå 1998 efter massiva påtryckningar och på grund av utbredd korruption och allvarliga ekonomiska problem.

7. December 1975 Indonesien invaderade Östtimor, som just hade blivit självständigt från Portugal, och gjorde det till en del av Indonesien.Ungefär 200   000 Östtimor hängslen dödades, gör det ungefär en tredjedel av befolkningen.Östtimor blev självständigt 20 Maj 2002

Landet har ett tropiskt kustklimat och hög luftfuktighet. Det finns små variationer i temperatur och medeltemperaturen är 27-28 grader i låglandet. Öarna kännetecknas av skogklädda berg och skogar täcker 70% av landets yta. Indonesiens högsta berg är Puncak Jaya är 5030 meter. Regnskog i Indonesien är den tredje största i världen och avskogning är ett stort hot.

Landet är populär bland turister, och under 2009 besökte 6500 tusen turister i landet. Det första och viktigaste attraktion är dess behagliga klimat och stränder. Den mest populära destinationen är den berömda semesterorten ön Bali.Det har inte bara stora landskap och stränder, men är känd för sin kultur och konst av dans, skulptur, måleri, hantverk och musik.

Den huvudsakliga flygplatsen är Soekarno-Hatta International Airport i Jakarta. Den näst mest besökta ligger i östra Java och Juanda International Airport. På Bali är Ngurah Rai internationella flygplats.

Destinationer