Hyrbil Banff

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Banff

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Banff

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Banff genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Banff. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Banff guide

Biluthyrning Banff
Hyrbil Banff

Banff ligger 130 km väster om Calgary i Banff National Park i Alberta. Banff är en idealisk plats för dem som åtnjuter berget.   Byn har 7.584 invånare (2011) och urbanisering är mycket kontrollerad och begränsad till Banff är i en nationalpark.

Banff är en av Kanadas mest besökta turistmål på grund av bergen, de kanadensiska Klippiga Moutains, och har ett brett utbud av utomhusaktiviteter i sommar och vinter. Tillväxten av staden under de senaste åren har lett till oro bland vissa miljöaktivister som fruktar att det kommer att skada parken.

För att vara en så liten plats, det finns många hotell, restauranger och ett livligt nattliv under högsäsong. Det är en kort sträcka till Lake Louise och Kanaskis län, vilket gör Banff extra attraktiva. Man bör inte missa de fascinerande fairy skorstenar kallas Hoodoos i Banff National Park.

De mest populära berg i närheten Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) och Mount Norquay (2134 m), som är känd för sin stora skidåkning och berg möjligheter till cykling. Man kan ta gondol till toppen av Sulphur Mountain (2281), som är en bra bas för att besöka många av de varma källorna.

Banff har den berömda festivalen World Television, Banff Mountain Film Festival och Banff Music Festival. Staden är utgångspunkten för 4417 km långa Great Divide Mountain Bike Route, slutar i New Mexico i USA.

Den närmaste flygplatsen är Calgary International Airport, som ligger cirka 150 km bort.