Hyrbil Canada

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Canada

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Canada genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Canada. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Canada guide

Biluthyrning Canada
Hyrbil Canada

Kanada är – med undantag av Alaska – den norra delen av den nordamerikanska kontinenten.I området är det världens näst största land (nästan 10 miljoner km2) – medan befolkningen är cirka 33 miljoner (2010), vilket innebär att människor i många delar av landet relativt bor utspridda. Kanada administrativt uppdelat i 10 provinser och 3 territorier.

Huvudstaden är Ottawa (ca.825 000 invånare), men fler städer är större – inklusive Toronto (den största), Montreal och Calgary.Andra viktiga städer är Québec och Vancouver.

Kanada är ett tvåspråkigt land, där cirka 62% av befolkningen har engelska som modersmål, medan ca. 25% talar franska. Resten talar ett av flera minoritetsspråk. Franska dominerar i provinsen Québec.

Norra delen av landet finns det ett antal stora öar, och när kusten runt dessa och lägger kust fastlandet Kanada är landets totala kustlinje på nästan 100 000 km.Detta motsvarar nästan 2,5 gånger jordens omkrets vid ekvatorn. Stora delar av landet i övrigt täckt av sjöar och skogar.

Västra delen av landet, hittar vi de mäktiga bergen Klippiga bergen (som fortsätter söderut genom USA ), och de moderna skidorterna här är bland Kanadas mest populära turistattraktioner.Annars kan landet erbjuda ett antal underbara nationalparker. Flera av dessa är på UNESCO: s världsarvslista.

Kanadas största flygplats och den största flygplatsen är Toronto Pearson International Airport.Annars de stora internationella flygplatserna också Vancouver och Calgary.