Hyrbil Bangkok Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bangkok Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bangkok Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bangkok Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bangkok Flygplats guide

Biluthyrning Bangkok Flygplats
Hyrbil Bangkok Flygplats

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) ligger 25 km öster om huvudstaden – och är också känd som New Bangkoks internationella flygplats. Flygplatsen öppnades 2006 och ersatte den gamla flygplatsen Don Mueang Bangkok. Flygplatsens flygledartornet, med sina 132 meter, världens högsta – och terminalen är världens näst största. Den består av sju vingar – två för inrikestrafiken och fem för internationell trafik. Så många som 70 miljoner passagerare serveras årligen här.

Bangkok Airport är den viktigaste knutpunkten för flera stora flygbolag, däribland Thai Airways International, Bangkok Airways och Orient Thai Airlines. Det finns ett stort antal fasta linjer, som drivs av flera internationella flygbolag destinationer över hela världen.

Det har inte funnits någon tåget mellan flygplatsen och Bangkok, men en linje är under uppbyggnad. Man kan dock välja expressbuss, lokalbuss eller taxi. Om du vill hyra en bil på flygplatsen, kan du vända dig till den av de många biluthyrningsfirmor som finns representerade där. Dessa inkluderar Avis, Budget, Europcar, National, Sixt och sparsam.

De offentliga lokaler på flygplatsen är bra, och en mängd barer, kaféer och restauranger på Bangkok flygplats. De flesta av dem ligger i avgångshallen på fjärde våningen. Här hittar du de flesta butiker, men det finns också några butiker i andra och tredje våningen.

Närmaste hotell är Novotel Suvarnabhumi Airport, som ligger på flygplatsområdet – vis a vis terminalen.

Genom egendom eller kan nämnas att flygplatsen erbjuder flera hyra kontor, mötesrum, ett stort konferensrum – liksom administrativt stöd och översättningsservice.