Hyrbil Thailand

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Thailand

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Thailand

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Thailand genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Thailand. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Thailand guide

Biluthyrning Thailand
Hyrbil Thailand

Thailand ligger i Sydostasien, och har ca 66 miljoner invånare (2010). Det gränsar till nordost och öst till Laos, Kambodja i sydost, i söder till Gulf of Thailand och Malaysia, i sydvästra Indiska oceanen i väster till Myanmar (tidigare Burma).

Utanför kusten finns ett antal mindre öar som tillhör Thailand.

Landskapet i Thailand kan delas in i fyra delar: bergen i norr – där landets högsta berg ”Don Inthanon” stiger 2595 meter över havet, den centrala slätten av floden Menam (Chao Phraya), Korat platån i nordöst som är 100 till 200 m och halvön i söder – som är en del av Malackahalvön med låga kullar avbrutna av den isolerade övre Khao Luang (1786 m)

Thailand har ett tropiskt monsun klimat med höga temperaturer året runt. Den mest nederbörden faller under perioden maj till september.

Huvudstaden Bangkok Centralt beläget i landet och är Thailands största stad med 8 miljoner människor.Bangkok är också landets viktigaste ekonomiska, kommersiella och kulturella stad och besöks av över 15 miljoner turister årligen. Bangkok är ett shoppingparadis, och staden är en av världens finaste hotell.

Andra större städer i Thailand, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi och Phuket. Det senare är kanske en av Sydostasiens mest kända turistmål på grund av de vackra stränder och dykning anläggningar.

Thailand är ett mycket populärt turistmål och har – utöver de paradisiska stränderna – bra shopping, bra kultur, god mat och vacker natur.

Thailands största flygplats är Suvarnabhumi Airport, som ligger 30 km öster om Bangkok.Andra stora internationella flygplatser Phukets flygplats och Don Muang Airport (30 km norr om Bangkok).