Hyrbil Banja Luka

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Banja Luka

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Banja Luka genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Banja Luka. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Banja Luka guide

Biluthyrning Banja Luka
Hyrbil Banja Luka

Banja Luka är den näst största staden i Bosnien och Hercegovina och huvudstad i Republika Srpska.Staden är belägen nordväst om i landet från Vrbas River och har 227.000 (2008) invånare.

Banja Luka har ett kontinentalt klimat med kalla vintrar och varma somrar. Staden är hem för University of Banja Luka, samt ett antal statliga institutioner i Bosnien-Hercegovina. Efter kriget på Balkan under 1990-talet, var ekonomin drabbats hårt. Men under de senaste åren har staden haft ekonomisk tillväxt.

Staden var inte den som drabbades hårdast under kriget, men alla moskéer byggdes i 1400 – och 1500-talet förstördes. En av dem var Ferhadijamoskeen stående på UNESCO: s världsarvslista. Samarbetsområdet och resterna av moskén är nu ett nationellt monument i Bosnien och Hercegovina.

Andra intressanta byggnader är konserthuset och galleri Banski Dvor (Guvernörsresidenset) i mitten. Klostret Gomionica från 1500-talet ligger nära Banja Luka har en samling av gamla ikoner från 1700-talet. Kastel fästning på stranden av floden Vrbas har en historia som sträcker sig tillbaka till romartiden. Gospodska Street är huvudgatan med ett bra utbud av butiker, pubar och matställen.

På grund av de många parker och över 10 000 träd Banja Luka kallades tidigare för ”Green City”. Staden är vackert belägen på en trädbevuxen Banja Luka dalen. Inte långt bort ligger Dinariska bergskedjan, och det är därför bra fritidsaktiviteter inom fiske, vandring och forsränning också. Det finns också flera varma källor och spa.

Banja Luka internationella flygplats ligger 23 km nordost om staden.