Hyrbil Basel Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Schweiz
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Basel Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Basel Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Basel Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Basel Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Basel Flygplats guide

Biluthyrning Basel Flygplats
Hyrbil Basel Flygplats

Basel-Mulhouse-Freiburg flygplats (BSL / MLH / EAP) är en internationell flygplats som betjänar tre städer i tre länder: Basel ( Schweiz ), Mulhouse ( Frankrike ) och Freiburg ( Tyskland ).Geografiskt ligger i Frankrike, särskilt i Saint-Louis – nära den schweiziska och tyska gränserna. Den har en särskild status som en så kallad ”Euro-Airport”. Flygplatsen betjänar cirka 4,5 miljoner passagerare per år.

Basel flygplats har en fransk sektion (som gäller i Schengenområdet) och en schweizisk del. Innan du går ombord på planet måste passera en ”internationell” zon.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men flera busslinjer kan användas både till Basel, Mulhouse och Freiburg. Dessutom taxi leverera väl. Om du vill hyra en bil på flygplatsen, finns det möjligheter på både schweiziska och den franska delen av flygplatsen. Internationella biluthyrningsfirmor som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt finns representerad på båda ställena.

Det finns inga hotell på flygplatsen. De närmaste hotellen ligger på den franska sidan, ”Captain Hôtel” och ”Formule 1 Mulhouse Basel”. På den schweiziska sidan, det närmaste hotellet till Basel.

Flygplatsen har ett blygsamt utbud av restauranger och barer. På översta våningen finns en restaurang (”Au 5ème”) med en a la carte avsnitt och en själv-divisionen. Det finns också några snackbarer och caféer. I den internationella delen av flygplatsen är tullfria butiker.